baner baner baner
Benvinguts a la 4ª edició de les 6 hores de resistència BTT del Senglar. Feature image
Presentació

Des del Club Ciclista TOT MARXA!!, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cànoves i Samalús, ens complau presentar-vos la quarta edició de les “6 hores de resistència BTT del senglar”, de Cànoves i Samalús.

Aquesta prova consisteix en donar voltes a un circuit tancat i marcat, de 3 km aproximadament, durant 6 hores, en equips d’1 a 4 corredors. Comptabilitzant el nombre màxim de voltes que donarà cada equip en aquestes 6 hores.

La prova es realitzarà el dia 24 d’octubre de 2015, i la sortida oficial serà a les 15:00 hores.
Tindrà aproximadament 4 hores de dia, i 2 de nit, i es donarà per conclosa a les 21:00 hores.
El circuit s’obrirà de 14:30 a 14:45, per tal del que els corredors puguin comprovar-ne tant el recorregut com l’estat del terreny.
Donat que la prova té hores de poca llum i es realitza parcialment de nit, és obligatori dur alguna mena de llum o focus, sempre i quant aquest no molesti a la resta de corredors. Tot i això, com en edicions anteriors, tant la zona de boxes com els punts més delicats del circuit, estaran il·luminats durant les hores de menys llum.

Tot i que el circuit no és massa exigent, la resistència física i mental son importants, per aquest motiu, la participació a la prova implica disposar d’un mínim de capacitats tècniques i físiques. No es permetrà la participació de persones amb malalties que puguin posar en perill la seva integritat física o la dels demés participats, sent-ne totalment responsable en cas d’accident si no s’informa prèviament a la organització.

L’edat mínima per participar és de 14 anys.
La participació està limitada a 150 corredors, o 50 equips.
Hi haurà 4 categories segons el número de corredors (1, 2, 3 i 4 corredors).
Cada corredor podrà dur la seva pròpia bicicleta.

Recordem que si es produeix alguna avaria a la bicicleta, s’haurà de completar la resta del circuit fins arriba a box, on es podrà reparar. En cas de no poder reparar l’avaria, no podrà utilitzar-se una nova bicicleta, tot i que si es podrà córrer la prova amb les bicicletes dels companys d’equip. En qualsevol cas, cada volta que es faci amb una bicicleta amb la que no s’hagi iniciat la prova, serà descomptada.

Prova infantil

Com en l’anterior edició, aquest any també es realitzarà una prova infantil.

Aquesta prova es farà en dues parts. Els més grans, correran de 10:00 a 11:00 (de 11 a 14 anys), i els més petits de 11 a 12:00 (de 4 a 10 anys), podran participar equips de 2, 3 o 4 corredors al voltant d’un circuit especialment preparat per a ells.

Els participants rebran una medalla, i uns petits obsequis, així com beguda i alguna cosa per a picar.

La prova infantil està enfocada als menors de 14 anys, i el preu serà de 6 euros.

Premis i obsequis

Per a tots els inscrits a la marxa, hi haurà entrepà, beguda, i un obsequi commemoratiu de la prova.

Tots els participants a la marxa, també entraran al sorteig de diferents regals oferts pels nostres col·laboradors.

Per als tres primers classificats a cada categoria hi haurà un regal, i per als equips que quedin primers a cada categoria, hi haurà, per a cadascun dels integrants, així com per al corredor que faci la volta ràpida de les 6 hores, un obsequi de 50€.

Recordem que l’organització compta amb assistència mecànica per als participants, venta de components i equipament, espai per al rentat de bicicletes, bar, etc.

2015. Club ciclista TOT MARXA!! Tots els drets reservats.